jualan bertamadun Mercedes 560SEC Klaas Bruinsma

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

kereta ini sama sekali tidak mempunyai imej kesalahan. Hanya coupe V8 Mercedes dalam warna di mana apabila Model T datang. Oh, dan ia pernah de voiture Klaas Bruinsma.

Kemudian tiba-tiba segala-galanya jatuh ke dalam tempat. Kerana dengan yang terbaik tidak akan membeli Mercedes 560 SEC AMG 'seorang perempuan tua. Jika anda mempunyai saman duduk nasib kok tidak di belakang, tersingkir cukur dan tidak terdapat sebarang senjata pembunuhan di dalam petak sarung tangan. Ini seolah-olah kes SEC, menurut pembekal 500e.nl kereta dibersihkan dan dipulihkan kepada keadaan asal.

150,000 km pada jam mempunyai 80 Mercedes adalah tidak ada masalah. pedalaman kelihatan baik. Badan piano seperti hitam seperti yang anda harapkan. Di bahagian hadapan V8 5.5 liter, dan di belakangnya transmisi automatik 4 kelajuan. SEC AMG mempunyai 320 kuasa kuda untuk bermain dengan. Primitif sebagai zalim ini adalah dia pecut hanya dalam masa enam saat dari 0 hingga 100 km / h untuk kelajuan tertinggi 280 km / h.

Apabila Klaas Bruinsma ini 1800 kg keganasan Mercedes yang dibeli pada tahun 1987, beliau adalah pengedar dadah terbesar di Eropah. Dia mendapat hanya selepas hukuman penjara tiga tahun bagi penentuan dengan "pesaing". Long mempunyai dia tidak akhirnya dinikmati SEC pada awal 1991 Bruinsma ditembak di hadapan Amsterdam Hilton.

Terima kasih kepada Ivo untuk hujung!