Keputusan Formula 1 Grand Prix Great Britain 2017

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Keputusan Formula 1 Grand Prix Great Britain 2017

Salah sebuah litar yang tertua di cermin jaminan kalendar, tidak kurangnya kerana kemungkinan hujan sering hadir. Yang menarik tahun ini pada akhir yang paling lama?

Daniel Ricciardo akan sukar di mana-mana. Australia mendapat penalti grid kerana enjin baru. Ramai yang tidak membuat ia keluar, namun dia sudah mula dari P19 selepas kejadian yang tidak diingini teknikal dalam kelayakan. Jika anda melihat ia adalah hampir mustahil untuk membayangkan duduk dibungkus sekitar Silverstone bahawa organisasi akan memotong perlumbaan F1 hosting. Akan menjadi dosa cantik, terutamanya jika anda membandingkan ini dengan litar pada tahun-tahun baru-baru ini telah ditambah kepada kalendar.

Keseluruhan 10 bahagian permulaan supersofts kecuali Valtteri Bottas. The Finn bermula dari P9 dengan satu set Softs dan berharap supaya lebih lama untuk memandu daripada pertandingan. Jolyon Palmer telah meletakkan keretanya untuk permulaan isu-isu di sebelah. Berdosa bahawa senjata anda tiada siapa dalam perlumbaan rumahnya. Satu pusingan pemanas badan tambahan datang untuk mendapatkan Renault dengan selamat di sisi lain daripada papan.

Di sini kita pergi! Satu permulaan yang bersih jadi untuk melihat Max dan sesuai dengan selesa dalam merangkul dengan Vettel, picks P3 Dutchman. Hamilton berdaulat mendahului dan Carlos Sainz boleh pergi menukar pakaian, dia taman Toro Rosso beliau di luar trek selepas touché dengan * yes * rakan sepasukan Kvyat. Ini sudah pasti satu perlumbaan pasukan yang hebat. Putaran Rusia dan juga menyambung belakang padang.

Toro Rosso

Untuk meneutralkan kereta keselamatan banyak adalah di landasan yang betul. Kita lihat dalam majlis-majlis yang Ricciardo telah mengalami masa di luar trek, dia boleh meneruskan. The Saubers berbohong bersama-sama dalam merangkul, tetapi kedua-dua pemandu boleh diteruskan.

Dagangan di bawah tekanan agak tinggi dari Sebastian Vettel, Ferrari jelas lebih cepat. Kvyta mendapat memandu melalui kerana beliau kembali di landasan yang datang selepas cara yang tidak selamat perjalanan. Ricciardo adalah masa tersekat di belakang Alonso. Walau bagaimanapun, pada akhir Hangar lurus Australia mungkin Sepanyol berlalu.

Max dan Vettel

Verstappen dan Vettel mempunyai pertempuran hebat P3 dan kedua-dua berjuang cukup keras antara satu sama lain. Max ditanya di radio atau Vettel kadang-kadang mahu bermain kereta bumper. Jujur. Bottas adalah P5 dan datang lebih dekat. Jerman memegang selepas satu percubaan yang gagal untuk menangkap beliau, dia selaman ke dalam lubang dengan melemahkan.

Max selam selepas Vettel ke dalam lubang, ini adalah thrillertje a. stop beliau malangnya tidak berjalan dengan lancar dan Ferrari berlalu. Verstappen Hulkenberg mendapat dalam dan P5. Mereka P5 menjengkelkan, di belakang Ferrari dan Mercedes ...

Pasukan-mate Ricciardo steams baik untuk P8 manakala Stoffel Vandoorne masih menikmati P9 sangat kemas. Belgium masih belum membuat hentian pit. Kimi Raikkonen muncul dari P2 ke dalam lubang, dia kembali ke P3 belakang Hamilton dan Bottas. Bwoah. Hamilton juga sedang ke dalam lubang getah segar. Ia datang sebelum rakan-rakan Bottas kembali ke landasan.

Bottas, selepas 32 pusingan akhirnya mempunyai cukup set beliau Softs. Persoalan besar adalah di mana ia kembali di landasan yang betul dengan supersofts beliau. Vettel pergi ke atas dan memungut P3, tetapi Max terperangkap di belakang pemandu Mercedes Finland. Ricciardo juga memilih getah baru, dia pergi di belakang Tentera India untuk P10.

Untuk perubahan, Alonso mengumumkan bahawa enjin adalah kacang yang bodoh. Dia mesti meletak kereta di pit McLaren. Ricciardo Perez berakhir dan kini mengarahkan anak panah pada Ocon. Takpa, Australia telah pun berlalu. Ricciardo pergi bersama-sama Magnussen dan kini berada di P7, sepuluh saat di belakang Hulkenberg.

Sementara itu Bottas berjalan seperti lembu gila di Finland di Sebastian Vettel, dia kini 3 saat di belakang. Max mengadu di radio mengenai tayar yang memberikan zoetjesaan berhenti dan Bottas kini duduk di belakang Sebastian Vettel. Jika kedua-dua adalah juga di luar satu sama lain tetsen Verstappen boleh bermain lagi dengan champagne!

Vettel merokok kerana dia cuba untuk mempertahankan kedudukannya untuk band. Ferrari dengan jelas tidak mempunyai beberapa kadar berbanding dengan Mercedes dan Hangar rumbles Bottas lurus lalu ia. Raikkonen menjerit sangat kuat di radio. Dia marah kerana kekurangan komunikasi daripada pasukan.

Problemas! The band Raikkonen memberikan sehingga hantu dan Bottas pergi bersama-sama seperti arnab. Kimi ke dalam lubang getah segar. Max juga datang dalam untuk tayar baru, mungkin untuk mengelakkan ia berlaku sama seperti Kimi.

Vettel terbang di luar trek dan dia telah tayar hadapan kiri memberikan nyawa-Nya! Apa yang pelik akhir! Jerman hanya masih mempunyai untuk pergi sedikit ke pit dan sebagainya Verstappen P4 mendapat di sebuah talam. panggilan yang baik dari Red Bull dan Pirelli sederhana ia gagal untuk mengambil getah yang tetap.

Hamilton akan menjadi yang paling teruk, dia memandu berdaulat untuk kemenangan untuk khalayak British tergila-gila.

1. Hamilton
2. Bottas
3. Raikkonen
4. Verstappen
5. Ricciardo
6. Hulkenberg
7. Vettel
8. Ocon
9. Perez
10. Massa