Autoblog nasihat: ‘sporty’ ruang raksasa secara 20k

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Zafira OPC (B)

Wanita dan kanak-kanak pertama. Tetapi ayah mahu berseronok!

Walau bagaimanapun penting ia tidak boleh menjadi kereta yang bagus. Sudah tentu, ia adalah objek penggunaan. Seperti mesin, komputer riba atau dapur bersedia untuk membeli apa-apa produk yang anda tidak kerap, tetapi jika anda lakukan, anda akan berjaya. Auto Reader Blog Daan telah dilakukan dengan ketenangan penuh. Kerana dalam kata-kata mereka sendiri jantina lelaki akan dipukul di dalam kereta keluarga adalah praktikal. Daan bergerak 'secara sukarela' dalam Volkswagen Touran.

Ia juga merupakan Touran 1.6 FSI. enjin iaitu Daan rasa terlalu tidak bermaya. Tiada apa yang kereta di mana Daan gembira. Difahami. Ia mengenai ruang. Ia adalah terutamanya tempat yang tenang. Itu sendiri tidak salah, tetapi Daan ia harus menjadi sesuatu yang lebih menyeronokkan. Sebuah kereta keluarga untuk datang bapa benar masih boleh memandu sporty, tetapi tikus permaidani termasuk teman wanita masih berada di dalam. A tujuh tempat duduk tidak adalah satu keperluan, tetapi jika apa-apa boleh menjadi: sangat gembira!

Ia perlu menjadi kereta yang bagus, tetapi ibu-isteri juga perlu berasa baik dalam. Jelas sekali Daan telah melengkapkan jadual melalui borang permohonan:

kereta semasa / sebelumnya:Volkswagen Touran 1.6 FSI
Jualan / pajakan:membeli
Perniagaan / Swasta:persendirian
bajet:€ 20,000
Mileage tahun:35,000
Keutamaan bahan api:petrol
Sebab membeli kereta lain:Touran mempunyai kuasa terlalu sedikit
komposisi keluarga:5 orang, 3 kanak-kanak perempuan berusia 8, 6 dan 4 tahun
Preferred Jenama / Model:S-Max
No-mana model / jenama:Perancis

Volvo V70R
€ 15.950
2004
120,000 km
Beberapa soalan yang mudah untuk menjawab. Terdapat telah lama menjadi alternatif yang kukuh untuk lelaki keluarga yang tergesa-gesa, dan itulah Fast Volvo Estate. Jika isteri anda serta-merta mula menentang: kereta ini kadang-kadang dibekalkan dengan bangku belakang. Ok, bangku ini adalah cara yang salah dan mengarahkan Hockeyvrindjes anak-anak anda sebenarnya zon remuk itu. Tetapi anda mempunyai kuasa, ruang, tujuh kerusi dan rupa yang agak terkurang. Ini adalah beberapa kereta yang lebih tua, jadi perlu diingat bahawa penyelenggaraan boleh berubah agak tinggi. Mata yang anda perlu memberi perhatian kepada melihat nasihat pembelian ini.

Volvo V70R

Ford S-Max 2.0 Titanium STC |
€ 19,950
2011
95,000 km
Anda memberikan dirinya kepada Ford S-Max ada di dalam fikiran. Itu bukan satu pemikiran gila. Malah, S-Max adalah lebih biasa. S-Max menawarkan campuran yang baik ruang, praktikal, rupa, kualiti perjalanan, kebolehpercayaan dan prestasi. Pada mulanya anda boleh mendapatkan S-Max (membeli nasihat) dengan lima silinder turbocharged Volvo, tetapi kemudian 2.0 enjin EcoBoost juga termasuk dalam bajet. Ini adalah lebih kuat dan lebih menjimatkan. Versi Titanium sedap lengkap dan smoelt juga. Terdapat banyak salinan dijual pada kereta pengedar dengan jaminan. Itu adalah satu pemikiran yang menyenangkan.

Ford S-Max Titanium

Zafira OPC (B)
€ 15.950
2010
110,000 km
Salah satu van sepanjang masa paling sejuk. Biasanya mengekalkan pengeluar adalah munasabah dalam sporty yang mewujudkan MPV. Tidak dengan Zafira OPC. A bodykit lemak, roda gergasi dan Recaro halus adalah standard. Anda juga boleh mempertimbangkan untuk memilih beberapa warna menarik selesa seperti Arden Blue (lihat gambar di bawah). Dalam bajet, anda boleh memilih untuk salinan terbaru siri kedua. Yang lebih baru Zafira Tourer sesuai dengan bajet, tetapi tidak ada varian sukan kuat. The Zafira OPC mempunyai 240 hp dua liter turbo dengan perkakasan besar dan banyak Astra OPC. Di Zafira (nasihat membeli) adalah sama berpuasa pada Nordschleife sebagai Golf V GTI. Tetapi Zafira MPV agak berguna: anda mempunyai akses kepada tujuh kerusi. Juga, standard OPC yang enak lengkap.

Zafira OPC (B)

Altea kerusi XL Freetrack 4 2.0 TFSI DSG
€ 15.950
2012
110,000 km
The Seat Altea XL tidak turun dalam sejarah sebagai kereta yang paling hebat. Mana versi pendek adalah agak menyeronokkan, adalah bahawa XL Freetrack trim terhadap. Kita tidak akan bercakap di sekitarnya: kereta ini adalah sangat hodoh. Yang berkata, anda mendapat banyak bang untuk wang tunai hasil titik peluh anda. Ini adalah pada masa yang salah satu daripada kerusi yang paling mahal yang anda boleh membeli pada masa itu (khas Cupra hanya tidak termasuk). Anda mempunyai enjin 2.0 TFSI (dari Leon FR) dengan lebih 200 hp, yang kuasa-kuasa diedarkan melalui DSG kotak Haldex klac dan empat roda. isteri anda akan menjadi terlalu gembira mengenainya, kerana ia adalah agak satu perkara yang praktikal, Altea XL. Anda tidak boleh hanya melihat ia. Walaupun ia adalah, ia adalah dinasihatkan untuk melihat melalui panel kaca besar. Pedalaman agak sedih. Plaster pada luka: semua pilihan biasanya baik dan ia semua kerja-kerja yang sangat logik. Anda juga boleh memilih dari yang terkini yang ada unutk dijual di sana.

Seat Altea Freetrack 4 2.0 TFSI DSG

Mercedes-Benz E250 Combi (S212)
€ 18,950
2010
80,000 km
Sudah tentu, wagon E-Class tidak sporty. Juga bukan tujuh tempat duduk. Jadi mengapa menyarankannya? Sebagai mungkin paling wagon yang pernah dibina. Harta E-klasik iaitu sangat luas. Ruang kargo 2,000 liter tidak menggigit banyak pernah di dengari. Tetapi kerana tidak ada MPV atau SUV mempunyai berat 2,500 kg kereta. E250 enjin 1.8 turbo cukup kuat untuk kebanyakan kerja. Kesukanan asing kepada beliau, walaupun beberapa model import Jerman mempunyai paketje AMG. Hanya satu dijumpai di dalam bajet yang sukar. Walaupun di Jerman tidak banyak untuk dijual. Jangan membuat kesilapan yang berpuas hati dengan C-Class, yang jauh lebih ketat. Sama ada kita mempunyai cadangan beli untuk kereta ini? Tetapi sudah tentu!

Mercedes-Benz E250 Estate (S212)

Subaru Tribeca 3.6R
€ 15,500
2008
85,000 km
Dalam Ones Gallery Der, Subaru ini. hidung begitu hodoh tidak berpuas hati bahawa terdapat sejajar wajah cepat dengan depan yang lebih normal. Sejak itu kereta pergi melalui kehidupan sebagai 'Tribeca' bukannya 'B9 Tribeca. Tribeca adalah saiz yang mulia lebih besar daripada Forester dan roader lembut tulen. Standard mereka sangat dilengkapi dengan baik. Enjin adalah peninju atmosfera enam silinder. Jadi, pada asasnya Tribeca ini adalah lebih daripada Porsche, yang Cayenne daripada itu. Nisbah prestasi penggunaan tidak menggalakkan. Bit mengecewakan dan nafsu Tribeca yang lebih teguk enak. Ia dikelaskan sebagai sangat rumit, jadi anda mempunyai kurang kos. Kelebihan: mereka sangat berharga menarik! Terdapat salinan cukup perbatuan munasabah rendah.

Subaru Tribeca

Mazda CX-9
€ 15,900
2010
80,000 km
Mazda CX-9 tidak sepenuhnya berbeza daripada Subaru di atas. Seperti Tribeca adalah kereta terbesar di CX-9 yang Jepun di bilik pameran, walaupun standard American Lompat parti Medium. Sekali lagi, prestasi adalah sedikit mengecewakan, walaupun penggunaan yang tinggi. Mazda telah dilengkapi lebih berfaedah. Kelebihannya ialah jumlah yang besar ruang dan ciri-ciri memandu. Ini adalah crossover baik untuk menjadi di sepanjang jalan. Perjanjian terakhir adalah anda boleh Sleuth spesimen yang sangat baik dalam bajet. Jika CX-9 masih saiz yang terlalu besar, CX-7 lebih baik, terima kasih kepada enjin dari Mazda 3 MPS.

Mazda CX-9

YOLO: Dodge Magnum SRT-8 (LX)
€ 17,250
2008
115,000 km
Dodge Magnum adalah casis yang diubah suai sedikit E-kelas 'W210. Jadi ia adalah satu kereta besar, bukan sebagai luas sebagai E-Class, tetapi ia tidak banyak. Bahagian adalah ejekan: kotoran plastik murah menyediakan suasana yang lusuh. penamat amat berjimat dan apa-apa jenis perbaikan adalah Magnum pelik. Itu adalah kelemahan, tetapi juga keindahan dari kereta. Magnum mempunyai banyak watak. Terutamanya dalam SRT-8 adalah kombinasi sempurna antara Musclecar dan kereta keluarga. Enjin adalah 6.1 liter V8 Hemi menghasilkan 426 kuasa kuda dan menghasilkan lagu yang hebat.

Dodge Magnum SRT-8

Adakah anda mahu nasihat tentang kereta anda yang seterusnya? Isi borang ini di mana anda memberikan kami semua data yang berkaitan. Siapa tahu, kita dapati kereta impian anda yang seterusnya!