The F12tdf lepas juga yang paling istimewa

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Apa komposisi indah.

Ferrari F12tdf jelas sangat istimewa. Ia lebih istimewa apabila anda mempunyai salinan pengeluaran terbaru dalam simpanan anda. Ini adalah gregb.23 terakhir dan Instagrammer mungkin menerima TDF bulan lepas.

Ferrari berbeza daripada kebanyakan yang TDF. Oleh itu senarai Tailor Made F2tdf ini begitu lama bahawa semua pilihan peribadi semata-mata tidak boleh dianggap pada plak. Sebagai permulaan, Lakuer satin-hijau yang unik. Ferrari Tailor Made Millionaire dan kemasan cat yang telah diberi nama "Verde Opaco GB23. Jalur dan angkup telah dicat dengan Rosso Dino. perisai Scuderia Ferrari yang besar dan menarik dicat pada kereta.

The F12tdf mempunyai standard yang diperlukan untuk karbon. Greg telah memilih untuk menyuntik butiran karbon dalam hijau. Walaupun penyebar harus karbon hijau. Roda dan paip diperbuat daripada satin hitam. Di atas logo Ferrari di belakang dihiasi dengan bendera Itali. dalaman yang diperbuat daripada hijau Alcantara, bersama-sama dengan butir-butir oren. Lagi yang banyak karbon hijau.

kereta bertukar baik dengan seluruh armada Greg. Oleh itu Huayra BC mempunyai warna kombo yang sama. Kereta-kereta lain berbau busuk usahawan kaya SINI menyemak.

Kredit Foto: gregb.23 melalui Instagram