Zomoto mempunyai laman web baru

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Kita menulis sekali sebelum mengenai Zomoto berkaitan dengan fail alat. Sejak itu syarikat telah sibuk dengan laman web beliau, yang dengan peluru datang pada nombor tujuh dan bukannya laman web kereta di Belanda. Komen daripada pelawat kini membangunkan laman web yang baru perlu menyediakan pengalaman pengguna yang lebih baik ...

Laman web ini membentangkan dalam kata-katanya sendiri, pemilihan yang terbesar dan paling semasa kereta terpakai di Belanda, sama dengan kawan-kawan pemecut kami. Mereka juga menawarkan "Zomotex" penilaian percuma, sesuatu yang mereka mempunyai dalam beberapa bulan kebelakangan ini mengeluarkan lebih daripada satu perempat juta kali. Model matematik proprietari, menyediakan satu anggaran nilai pasaran semasa kereta.

penilaian ini adalah berdasarkan kepada model pelunasan normal berdasarkan jumlah jarak, tahun, keadaan kereta dan aksesori. Selain Zomotex juga memproses maklumat bekalan semasa dan permintaan untuk kereta. Tambahan ini data pasaran semasa menyediakan sistem penarafan unik. Pengiraan Zomotex menganggap keadaan rata dan anggaran perbatuan 12,000 setahun. Nilai ditunjukkan dalam sebuah kereta yang digunakan adalah berdasarkan jumlah jarak yang dinyatakan. Saya rasa betul munasabah, tetapi mungkin ada pengalaman lain?