Accelerator Tesla Model S adalah plastik dan jerk

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

arrow

Ia dari plastik, ia tidak hebat ...

Manakala harga yang TSLA aandeeltje lanjut dan menembak lagi di udara, soalan datang lagi dan lagi timbul mengenai kualiti membina model Tesla. Tesla terdapat anyway tidak diketahui mempunyai penamat yang terbaik.

isu kecil seperti anjing laut pintu longgar dan panel dalaman kurang dimeterai adalah perkara biasa, tetapi masalah juga lebih besar. Fameus adalah kes S Model yang disampaikan pada split A-tiang. Ternyata masalah ini menjadi begitu besar bahawa pelanggan yang berkenaan adalah Model yang baru S Tesla.

Difahami bahawa kereta, apatah lagi mahal sebagai Model S, adalah dengan semua kualiti kilang dan peniaga itu dan diserahkan kepada pelanggan dengan masalah yang sama. Walaupun, mungkin ia bukan caj jadi yang luar biasa. Agar tidak melambatkan pengenalan Model 3 Elon sesungguhnya memutuskan bahawa kawalan kualiti tradisional tidak semestinya diperlukan untuk model ini.

Sementara itu, terdapat lagi menambah masalah baru dan agak pelik. pemandu Tesla dan Tesla Motors Club forum pengguna benjiejr baru-baru ini meletakkan gambar di atas pada patah Webz pemecut atau pemecut pedal beliau, "seperti yang dikenali dalam kalangan Tesla. Orang yang berkenaan mahu menunjuk-nunjuk keretanya kepada beberapa kereta yang cintakan Mattie dan Roste pedal begitu sukar untuk logam. Di dalamnya mungkin terletak crux secara langsung, kerana pedal dalam Model S, bukan logam tetapi plastik. bahan ini tidak dapat menahan daya kaki kanan letupan beniejr dan memutuskan berbau. Dalam gambar di atas perkara ini anda lihat hasilnya.

Benjie meletakkan kisahnya dinikmati forum. Adalah kegagalan epik mungkin hakikat bahawa dia kadang-kadang bertujuan dragstrip dan tidak pernah terlepas legday yang? Ya. Masalahnya sering seolah-olah berlaku, seperti yang dibuktikan oleh gambar-gambar pedal Tesla dihina lain.
arrow-2
arrow-3

Pada masa ini pedal memutuskan kereta secara langsung kepada pertumbuhan semula tenaga dan dengan itu kehilangan kelajuan. oleh itu Benjie kata gembira bahawa kejadian itu tidak berlaku di jalan yang sibuk. Kejadian itu telah dikemukakan kepada NHTSA (Persatuan Lebuhraya Keselamatan Trafik Negara). Sebelum Tesla terpaksa, bagaimanapun, untuk mengukuhkan pedal kini kecuali untuk meningkatkan julat alasan tambahan untuk beroperasi pemecut dengan asas baldu.

Image mempunyai nilai kredit: Teslamotorsclub.com