Lebih baik daripada saman robot: Ford Mustang Iron Man

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Atau sebaliknya Robert Downey Jr., yang Iron Man bermain dalam filem.

Peranan Iron Man / Tony bekalan ketat ex-con Robert Downey junior pasti ada salahnya. Pelakon ranggi mendapat wang seperti air di Hollywood. Yang sudah tentu adalah baik, terutamanya jika anda suka kereta. Dalam filem, garaj yang lengkap Tony Stark beberapa kali pada skrin, tetapi dalam kehidupan sebenar virus telah mendapat cengkaman kereta pada orang yang memainkan watak. Dilaporkan Downey sebenarnya rapat yang terlibat dalam penciptaan "baru" Mustang Boss 302 SpeedKore beliau.

SpeedKore bunyi seperti nama band K-pop palsu, tetapi anda boleh / perlu tahu mereka sebagai peminat daripada Tantrum, yang restomod dengan 1,650 kuasa kuda daripada 9.0 liter V8 tamparan berganda dari bot.

Juga boleh Downey 'Stang mereka telah melakukan yang terbaik lagi, walaupun kuasa yang akan menjadi lebih sederhana. angka yang tepat tidak diberikan di sana, mungkin kerana kereta di SEMA ada dan anda tidak lama lagi lemas dalam kereta dengan lebih 1,000 hp. Tetapi supercharged 5.0 V8 terkenal Ford penala Roush namun akan memberikan prestasi yang mencukupi, terutama kerana kereta itu sebahagian besarnya dibina daripada panel karbon.

Namun, Mustang bukan sahaja dilengkapi dengan teknik moden. Oleh itu, kereta itu mempunyai pendingin hawa vintaj dan betul dilaksanakan sepanjang tempoh pedalaman. Anda boleh mengatakan bahawa terdapat dipilih pendekatan penyanyi Esque. Satu projek yang berjaya?