Pendakwaan panggilan untuk sekatan terhadap bapa dan anak kerana Porsche perlumbaan jalan

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

911

Ia seolah-olah bahawa ada tugas hukuman masa ini.

Tahun lepas kami melaporkan mengenai kemalangan tragis di Loosdrecht. Seorang wanita berusia 19 tahun yang datang selepas dia dipukul dalam dia Toyota Aygo oleh Porsche 911 yang kini berusia 54 tahun Walter W .. Walter Reed pada masa kemalangan itu terlalu keras dan mempunyai terlalu banyak alkohol dalam darahnya. Dia akan menjadi tambahan yang terlibat dalam perlumbaan jalan dengan anak 33 tahun lamanya Casper W., yang memandu dalam MINI. mangsa masih dibawa ke hospital tetapi meninggal dunia di sana dua minggu kemudian akibat kecederaan beliau.

Pihak pendakwaan hari ini menuntut lima tahun penjara dan tiga tahun di Walter anaknya Casper. Juga diperlukan untuk kedua-dua penggantungan lesen lima tahun. Institut Forensik Belanda (NFI) telah dikira bahawa Walter 167 kilometer sejam, memandu pada masa kemalangan. Di samping itu, ia adalah perkara biasa bahawa dia mempunyai dua kali jumlah yang dibenarkan alkohol dalam darah. Lima belas saksi telah menyatakan bahawa Walter Casper kilometer dan telah terlibat dalam perlumbaan jalan dan bergerak pada kelajuan tinggi 'bumper ke bumper' oleh lalu lintas.

Dua W tetapi kedua-dua menafikan bahawa terdapat satu perlumbaan jalanan. Walter juga mengatakan bahawa ketika dia memandu laju, tetapi jauh 167 kilometer sejam mendakwa NFI. Emosi berlari manakala yang tinggi ke atas. Walter layak kesaksian itu sebagai "tidak benar", "mungkin" dan "berbohong". Beliau akan turut anyway keras tidak berani memandu:

Di sana Aku akan telah didorong lebih cepat daripada 50 kilometer sejam, di antara 70 dan 85 kilometer, tetapi sudah tentu bukan 200. Saya tidak berani walaupun kepada autobahns di Jerman. Saya pasti tidak memandu lebih cepat, saya bersumpah atas kematian ibu saya dan anak saya.

Walau bagaimanapun, bapa apa-apa si mati difahami mahu lebih daripada pertahanan ini, yang dia memanggil 'tahi'

sayang saya Fleur oleh bodoh mabuk memandu ke bahagian sayap.

Casper W. bin keadaan membawa sebab Berden menghairankan sedar mengapa dia tidak patut mendapat hukuman. Juruterbang syarikat penerbangan berkata dia hilang kerja sekiranya sabitan. Bagaimanapun, ia adalah satu kejadian tragis bahawa sesiapa yang suka kadang-kadang melangkah pada pemecut, mengingatkan kita bahawa kemalangan adalah di sudut kecil.

Image mempunyai nilai kredit: tidak berkaitan rosak lebih 911 kereta sampah.