Penyelidik: infotainment Tesla salah satu yang paling teruk

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

skrin Tesla

Okay, bukan sahaja Tesla.

Asas bagi promosi jalan 'Yayasan AAA untuk Keselamatan Trafik, "berkata VVN (Safe Traffic Belanda), tetapi di Amerika, telah menjalankan penyelidikan dengan kira-kira 130 sukarelawan dan kira-kira 30 kenderaan ujian kepada tahap gangguan dalam trafik melalui pelbagai sistem infotainment. Terdahulu kajian menunjukkan bahawa operasi navigasi walaupun lebih daripada gangguan menyediakan SMS di belakang roda. Dalam kedua-dua Belanda dan Belgium adalah di bawah pembangunan untuk menggunakan telefon pintar mengandungi masing-masing 'cara saya offline' kempen dan 'Janji'. Hakikat bahawa operasi pelayaran dan dengan itu juga infotainment menyebabkan lebih gangguan yang membimbangkan. Ini juga menekankan kepentingan penyelidikan antara pelbagai sistem infotainment.

penyelidikan AAA

Hasil kajian ini ini tidak bercakap dalam memihak kepada pembuat sudah embattled kenderaan elektrik. Sistem ini kelihatan atau yang besar, ia seolah-olah kurang mudah untuk beroperasi semasa memandu sejak Model S (video majlis di sini) tergolong dalam kategori keputusan paling teruk.

Lain buruk yang menjaringkan kereta dengan bentuk yang paling tinggi gangguan oleh infotainment; Audi Q7, Chrysler 300C, Dodge Durango GT, Ford Mustang GT, GMC Yukon SLT, Touring Honda Civic, Honda Ridgeline RTL E Mazda3 Touring Nissan Armada SV, Subaru Trek Cross Premium dan Volvo XC60 T5 Prasasti.

Kenderaan dengan ijazah tinggi gangguan oleh infotainment; XT5 Mewah Cadillac, Chevrolet Traverse LT, Ram 1500 Ford Fusion Titanium, Hyundai Sonata Base Infiniti Q50 Premium, Sport Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee Limited, Kia Sorento LX, Nissan Maxima SV dan Toyota Rav4 XLE.

Kereta yang mempunyai tahap purata gangguan oleh infotainment; Chevrolet Equinox LT, Ford F-250 XLT, Hyundai Santa Fe Sukan, Lincoln MKC Premiere, Toyota Camry SE, SE Toyota Corolla dan Toyota Sienna XLE.

Kereta dengan tahap yang rendah gangguan infotainment, terdapat malangnya tidak.

Foto ihsan: Tesla Model S @DannyBMW