Begitu banyak dolar mendapat Max Verstappen dengan kontrak baru

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

MV33

Max dilaporkan mempunyai seratus juta sebab untuk mendaftar dengan Red Bull Racing.

Baru-baru ini Max Verstappen dilanjutkan pula agak tidak disangka-sangka kontraknya bersama Red Bull Racing. Ini menghentikan spekulasi mengenai rancangan Max untuk 2019. Beliau dibebaskan selepas 2018? dia telah terperangkap dalam kontrak? Jika ya, terdapat dalam kes ini, fasal melarikan diri? Ia adalah semua tidak lebih dari satu batu, kerana Max sepakat untuk majikan sekarang dengan musim 2020. Sama ada terdapat dalam kenalan latar belakang dengan Ferrari, Mercedes atau mana-mana pihak lain, kita tidak tahu. Sebenarnya, kami percaya Max apabila dia berkata dia melihat tidak ada sebab untuk meninggalkan kapal yang baik Red Bull.

Bahawa pada umumnya dipercayai di paddock yang bukan sahaja dengan kereta yang berdaya saing, tetapi boleh juga menarik dua 'budak-budak besar' dalam F1 Max menarik mereka dengan cek kosong. Walaupun Red Bull Racing mempunyai bajet yang besar, Ferrari dan Mercedes kerana Max akan menawarkan lebih banyak. Lebih-lebih lagi, setakat ini, tidak benar-benar menjadi gaya Red Bull membayar pemandunya sangat tebal. Tidak apa-apa mereka mempunyai pasukan latihan mereka, yang suka Ajax bertujuan bakat bersedia untuk stim di dapur demikian maka juga manfaatnya sendiri. Tin kedua dalam sukan dan segi kewangan.

Tetapi sekarang kita bercakap tentang Ajax: Telegraph kolumnis dan Cruijff Adept Jaap de Groot (baik untuk nama juga) mendakwa bahawa Red Bull masih agak menarik dipotong untuk menjaga Max. Walaupun Max akan menerima gaji 'hanya' 10 juta setiap tahun, tetapi dari bonus akan meningkatkan jumlah yang biasanya kira-kira 30-35.000.000 setahun. Dalam tempoh tiga tahun, kami mempunyai begitu pada ceroboh 100 milisaat. Tidak buruk, walaupun jika anda bandingkan dengan bahagian atas yang lain di lapangan.

Tetapi Max adalah hanya permulaan. Selepas musim 2020, iaitu wira kita mencapai umur yang sangat tua 23. Katakan dia dua kali juara, kemudian dok dengan kasih sayang Ferrari 50 juta setahun untuk Max seperti yang dilakukan mereka bagi Schumacher. Jika MV33 mahu pergi melalui dengan F1 sehingga ia adalah seorang veteran Barrichello-suka, dia boleh pergi dalam perjalanan ke satu bilion dan kedudukan terhormat di antara Brenninkmeijer menimbulkan dan Fenteners Flushing dalam petikan 500. Sebagai seorang kanak-kanak yang saya mahu adalah seratus grand ...