Konfigurasi A8 Audi anda (D5)

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

A8

bermain Endless dengan senarai pilihan-pilihan ketua sedan baru Audi.

Beberapa bulan yang lalu, Audi secara rasmi A8 baru. Jika A8 sebelum masih mendapat aduan bahawa ia adalah satu A4 XL, A8 baru sebenarnya beberapa butiran reka bentuk segar. Selagi ia mengambil masa sekurang-kurangnya kerana A7 baru-baru ini diperkenalkan sudah lebih daripada yang sama "dan sudah pasti gaya baru juga menyerap masuk melalui ke nombor yang lebih rendah dalam julat. Bagaimanapun, buat masa ini kelihatan terutamanya membentuk belakang kereta dengan unit lampu bulat dan backing agak baik.

A8 Kita telah membincangkan secara terperinci, termasuk dengan meletakkan dia di sebelah pendahulunya untuk perbandingan sukar. Editor dibahagikan mengenai bahagian baru Audi. Jadi @wouter mencari kawasan pedalaman di bahagian atas baru, tetapi @willeme keraguannya sama ada ia adalah benar-benar lebih baik daripada A8 sebelumnya. Yang bertandatangan di bawah terutamanya mempunyai masalah dengan terjual hadapan A8, yang hanya apa yang saya tahu, tidak boleh dalam topsedan itu.

Bagaimanapun, ia masih menyeronokkan untuk mengkonfigurasi perkara seperti ini dan melihat di mana anda berakhir harga selepas anda telah menyemak semua pilihan. Pada mulanya Malangnya hanya 50 TDI dan TFSI '55 'yang boleh diperolehi. Kedua-dua mula di Belanda pada hanya lebih satu tan. Tetapi saya sendiri datang selepas remeh-temeh sedikit dengan configurator pada harga Euro 177,072.00. Minda anda, aku telah memelihara dokumen dengan pergi untuk versi pendek yang saya suka lebih. Biasanya saya akan memilih merah, tetapi saya suka Misano masih hanya agak terlalu RS3 klasik merah cap dan sesuatu yang klasik, jadi saya memilih untuk Nogaroblauw. Adakah 'iaitu:

1
2
3
4
nilai cukai

Yoram Terima kasih kerana hujung!