Tesla kini sebagai sejuk seperti Netflix

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tesla sejuk

Elon mempunyai waggies belajar beberapa helah baru.

Comel lucu Mode pada Tesla, tetapi nampaknya menikmati beberapa pemilik Teslarati juga seperti pecutan yang lebih baik hati pada masa itu. Kita boleh bayangkan mengapa.

Katakan anda telah berjaya getinderd dan petang anda termasuk Netflix dan Chill, tetapi anda keluar di suatu tempat untuk makan beberapa bentuk. Selepas menolak dalam masa yang singkat bahawa California gulung di leher anda, anda mahu secepat mungkin ke peringkat seterusnya. Anda dalam Tesla anda dan sedikit terlalu bersemangat akhbar pemecut. BRAAAAAP. Oh tidak wacht..ZOOOOOOM. Tidak lama kemudian anda sedar bahawa anda melakukan kesilapan besar! Tork segera dari elektro-roket anda, anda boleh mendengar vertebra leher anggun fitgirl seterusnya literal dislokeren. Tidak berehat. Khabar angin mengatakan bahawa ini adalah sebab yang Elon dan Amber berpecah.

Sejak itu, dalang dilaporkan bekerja di hamparan untuk mewujudkan penyelesaian kepada masalah ini. Tidak hairanlah Model 3 yang telah tertangguh. Tetapi hasilnya adalah di sana. Tesla pada skrin anda, anda kini boleh memilih Mod Chill untuk mengelakkan senario ini.

Chill menjadikan pecutan lebih beransur-ansur - sesuai untuk pemanduan lebih lancar dan perjalanan lembut untuk penumpang anda.

Selain Musk mod baru ini produk jika tidak segera peduli belum belajar helah baru. Jika mahu, anda mungkin Tesla kini secara automatik menghantar kerusi dan slaid anda keluar dari jalan apabila anda keluar. Geinig bahawa pilihan-pilihan yang berpotensi musim panas lalu melalui Twitter dicadangkan untuk Elon oleh pelanggan. Okay, mungkin Tesla sudah adalah lakukan dan Elon meraih peluang beliau untuk membuat pemasaran yang baik, tetapi ia adalah satu idea yang bagus yang bos besar segera difikirkan dengan / pelanggan.

Twitter Elon

Seperti biasa kemas kini Tesla sedang dilancarkan melalui udara.