Max Verstappen ingin steward perlumbaan tetap

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

MV33

Pemain Belanda itu suka beberapa kesabaran.

Isu keputusan tidak konsisten dalam FIA F1 simmered minggu ini sedikit. Isnin datang imej timbul mesyuarat pemandu di Mexico, di mana Lewis Hamilton dan fon kepala beliau Sebastian Vettel cuba menjahit. Pemandu Britain itu akan mungkin kebanyakannya duduk sedikit 'di kepala' daripada Vettel, tetapi masih.

Dalam minggu itu berlaku, sentiasa lantang Arie Luyendijk lagi keras ke atas pandangan beliau mengenai keseluruhan isu. The Americanized Belanda percaya bahawa ia tidak akan berakhir di dunia jika pemandu dibenarkan untuk memberikan satu sama lain memukul besar beberapa pada zamannya. Tetapi dia juga mempunyai kelebihan kurang melampau untuk meningkatkan membuat keputusan: panel tetap pelayan.

Max Verstappen dirinya melihat merit dalam idea ini, kerana dia memberitahu NBC Sports:

Ya aku berfikir bahawa [pelayan tetap] akan lebih baik. Maka sekurang-kurangnya anda tahu siapa anda berurusan dengan. Saya fikir mereka lebih baik akan memahami pemandu kerana kita akan menghabiskan lebih banyak masa bersama-sama. Terus terang, saya percaya bahawa kita perlu pergi ke arah itu.

Setakat ini, steward FIA berputar, di mana terdapat sekurang-kurangnya satu bekas pemandu dalam setiap kumpulan kaum. Ini, secara kebetulan, tidak semestinya perlu menjadi seorang bekas pemandu F1. Di Mexico, contohnya Le Mans wira Tom Kristensen mengambil alih peranan. Kita mempunyai tanggapan bahawa Arie Luyendijk diri saya dalam untuk tempat pada panel dan Max tidak keberatan jika Arie akan menjadi salah seorang lelaki yang kukuh. Bagaimanapun, FIA mungkin dalam hikmatnya juga memutuskan Garry Connolly membuat pramugara tetap ...

Imej Kredit: Max pada penampilan sulung F1 di Australia pada tahun 2015 melalui Instagram