Recep Tayyip Erdogan mahu kereta Turkish penuh pada 2021

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Anadol

Kami sudah ingin tahu tentang kualiti tanduk.

Baru-baru ini kita telah memberikan satu senarai apa kereta di mana negara-negara yang popular. Tidak hairanlah jika kita lihat di banyak negara yang negara membuat produk dalam keadaan baik. Lihat, stoking berbulu yang membolehkan quinoa mereka dengan kapal terbang berarak dari pergunungan pernah dara Peru masih boleh belajar.

Bagaimanapun, kereta itu adalah satu produk emosi yang sangat sesuai untuk sentimen, di mana patriotisme adalah salah seorang daripada mereka. Fenomena JKKK juga Recep Tayyip Erdogan tidak menghairankan. Tangan besi dengan frenemy daripada Fethullah Gulen memerintah negara Bosphorus dan ayam belanda bangga diingat bahawa meeblaast nada yang baik dalam agenda politik antarabangsa.

Apa yang sesuai dengan sempurna dengan apa-apa cita-cita adalah kereta swasta (jenama). Sedang dibina atau kereta di Turki, tetapi hanya untuk jenama lain. Sebelum ini terdapat Anadol. Mereka dibuat termasuk sukan STC-16 (gambar di atas), yang boleh digambarkan sebagai Anadol pada anadrol. Pada masa kini menjalankan bagaimanapun hanya Fords band Anadol itu.

Recep mahu mengubah itu dan difikirkan perlu mendapati resipi yang betul. Satu usaha sama antara Anadolu Group, BMC, Kiraca Holding, Turkcell dan Zorlu Holding untuk membendung pengeluaran kereta Turkish penuh pada 2021. Pada tahun 2019, akan muncul prototaip, menulis agensi berita Anadolu.

Melabur di dalam industri kereta persendirian selainnya tidak idea yang baru. Beberapa pemimpin yang kuat telah digambarkan rancangan yang sama pada masa lalu, seperti Vlad, antara lain. Puik Recep idea, ataupun kamu tidak duduk?

Terima kasih semua orang bagi tips!