Ny gammel Jaguar E-Type av originale reservedeler

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Denne klassiske Jaguar V12 E-Type Series 3 Roadster fra sekstitallet en gammel eller en ny bil? Både fordi det er nesten utelukkende består av gamle ubrukte og dermed faktisk nye Jaguar E-type reservedeler.

Ideen oppsto da engelske hobby mekaniker Ray Parrott ble kontaktet av Mike Wilkinson. Wilkinson er eier av selskapet M&C Wilkinson Jaguar Spares Yorkshire handla Jaguar reservedeler. Ray Parrott var en vanlig kunde der. Mike Wilkinson hadde klart å legge hendene på et stort parti og ubrukte originale Jaguar E-type komponenter. Han kjøpte deler av en mann som ikke er navngitt. Mannen hadde kjøpt komponentene slår Jaguar, når den siste E-Type rullet av bandet i 1974.

Alle deler var originalemballasje, inkludert en ster legeme, ubrukt V12 motor, gir og fullstendig innvendig. Det var nok reservedeler for å bygge en ny gammel Jaguar E-Type for 95 prosent. Det manglet noen deler, inkludert en frontruten, men andre kan fortsatt fås i original stand. Parrot og Wilkinson trengte ikke å tenke lenge og gjort en avtale.

Selv ber Storbritannia Driver og Vehicle Licensing Agency (DLVA) lært at det ville være ikke lenger noe problem å gi bilen med chassis nummer og registreringsnummer. Parrot har Jaguar på noen mindre reparasjoner etter helt alene bygget med Wilkinson deler. Han har jobbet i nesten åtte måneder, dag og natt på Jaguar V12 E-Type Series 3 Roadster. Resultatet er sannsynlig å appellere til alle tilhengere av klassikere.

Takk til Robbie for tipset

Jaguar V12 E-Type

Jaguar V12 E-Type