Sweet, er Aston Martin DBX brøl bensin bøddel

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

DBX

Miljø lobby vil være baller som en plugg.

Om DBX ble først spekulert i at fordi han ville komme bare hvis elektrisk bakverk. Dette trekket vil Aston Martin velig spesielt appellere til kvinner. Rettferdig sex ville bli inkludert i både stil og luksus til klasse fliser rundt, men med god samvittighet i en ren bil.

Men den ideen er nå, i hvert fall delvis, av tabellen. Ifølge Auto Bild, DBX nemlig bare som gammel olje varmeapparatet på markedet. En bil for ekte menn, slik at omsetningen knust dinosaurer i hundrevis av hestekrefter. Faktisk, de konvensjonelle driv variantene kommer først på markedet, så det er bare begynnelsen av en hybrid, og til slutt en EV.

Vi så DBX 2015 allerede i Genève, men innføringen av bilen er nå planlagt til 2019. På den tiden, "han trolig både tilgjengelig med AMG V8 som blåst 5,2-liters V12 som vi kjenner fra den DB11. Aston Hvorfor velge denne tilnærmingen, vi vet ikke hvordan. Det er fortsatt en ganske liten merkevare, så kanskje de bare trenger mer tid til å produsere det ferdige elektroteknikk. Så lenge det ikke er andre Spyker D8 / 12 SSUV, vi er fornøyd.