Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: road test video

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Bakhjulsdrift, 50/50 vektfordeling, lette materialer, en V6 utviklet av Ferrari. Alfa Romeo er tilbake, og hvordan.

[Se før du leser? Se videoen her! ]

I seg selv er det rampete Alfa Romeo kommuniserer også som om seg selv, kan du nesten glemme at de er modeller som Giulietta, MiTo og 4C har showroom stand. Jeg var her et par sure avhandling om å holde lurching strategi for Alfa Romeo (og Fiat-gruppen), men det sier ingenting om Giulia som biler. Det eneste jeg ønsker å gå ned om én ting: Giulia Q utklasset gruppen likte Ghibli (i kraft), men vil bli plassert i utstillingslokalet ved siden av MiTo TwinAir. Det virker ikke veldig konsekvent, og bare tiden vil vise om Fiat-gruppen som riktig kurs i fart.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

30 år senere
Så lenge er det siden sist Alfa Romeo kom med bakhjulsdrift på markedet. Eksotiske som RZ, SZ, 8C (førerprøven) og 4C (førerprøven) fra hverandre, som er i faktisk ingen Alfa-partikler som tok til veien i stort antall. Alfa 75 gjorde det, bak aktuatoren ble avduket i 1985 og ble lansert i 1986. Det var den siste Alfa Romeo har selskapet utviklet, senere modeller er alle unnfanget under ledelse av Fiat.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

For mange Alfisti er RWD ikke opplagt, mange mennesker (inkludert meg selv) har bare i forhjulsdrevne Alfa rundt gecrosst. Likevel, det er hyggelig at italienerne tilbake til denne gamle oppskriften og absolutt den måten de gjør det nå. Vekten er som det skal være, 50:50 og Alfa har betalt mye oppmerksomhet til håndtering, men mer om det senere.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

3 kg / hk
En av kritikk av 159 er at vekten bare uitsloeg til feil side. Spesielt for Alfa Romeo Giulia Q ønsket å unngå for enhver pris som ville være for looiig og så det er god bruk av lette materialer. Av karbonfiber, propellakselen, panseret og taket, mens aluminium har vært brukt for motoren, bremser, fjæringssystem og mange andre kroppsdeler, slik som dører og støtfangere. En god (og funksjonell) detalj er de stoler som har en synlig ramme laget av karbonfiber. Alt i alt, gjør det at hver av de 510 hestekrefter ikke trenger å flytte for bare tre kilo.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

En "Ferrari" V6
Hvem ser på dagens Ferrari rekkevidde, kan det ikke se V6-modeller, men mestere fra Maranello har godt utviklet V6 fra Giulia Q. Tekno-geeks blant dere vil se likheten i boring og slaglengde blokk hjørnet med V8 488 og T California. Akkurat som den virkelige Ferrari V8 Alfa V6 er en kube hjørne 90 grader. Det sikrer at V6 høres ikke ut som den berømte Busso V6 Alfa til 156 brukes, jo lavere lyden pisket Aygo tre sylindere enn du ønsker. Heldigvis finnes det 510 grunner har du så raskt glemt, spesielt siden det høres veldig heroisk toppen av V6.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Ytelsen er gal, men at du ikke hadde forventet noe annet med 510 hk. Den topphastighet på 293 km / t er ikke så imponerende for 500+ hestekrefter, selv om du begrenset tysk brigade det lett la dem bite i støvet (oppdatering: tilsynelatende elsker Alfa Romeo nå på 307 km / t). At de gjorde på deres hjem sporet, Giulia beseiret med en tid på 07:32 på Nürburgring selv dobbelt så dyrt Porsche Panamera Turbo. Sprinten til 100 får Giulia i bare 3,9 sekund, det er en driver er nødvendig som kan røre godt i skuffen.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

En liten ulempe blokk har også, hva var kanskje overdrevet av det faktum at vi kjørte en manuell Giulia. En automat klarer å skjule det noen ganger, snu, med en manuell girkasse "hjelp" girkasse teller ikke. Hva gjør faktum: V6 har en heftig turboforsinkelse, det tar minst en halv takt før turboer blir spolt og Giulia sette store skritt.

For ekte kompis
Under alvorlig svingene er nyter Alfa Giulia Q. festligheter fra hjørne til hjørne, risting hastighet takket være de valgfrie keramiske bremser ikke noe problem. Styringen er behagelig lys og gleder også Dynamic rase og ikke veldig tung, men rask som Alfa 156 på den tiden. Balansen er fantastisk, og tilbakemeldingene Giulia returnerer også i baking.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Akselerasjon er ikke et problem, takket være 510 hester og bakakselen differensialsperre som kan gjøre gjennom to ledd til dreiemoment. Merkelig nok, gjør det mulig elektronisk styrt differensial at det er (for) mye går strøm til det indre hjul, snarere enn videre kraft som hjulet ville da produsere røyk, og sorte striper. I virkelig langsom hjørner det noen ganger forstyrrer med bruk av en drift, forsvinner den indre bakhjul i en orgie av røyk og i mellomtiden Giulia glir over forhjulene.

interiøret
Det er hyggelig, men absolutt ikke GameChanger. La meg gi deg et lite eksempel. På kontrollene var på rattet i min Alfa 147 i en aluminiumsfarget innsats. Før det var det fint og hvis jeg hadde Giulia fantasiløs klump av plast foran mount, kan jeg ikke være annet enn skuffet. Heldigvis Alfa leukt hjulet eller på en rød startknapp og Quadrafoglio som inkluderer karboninnleggene.

Ryggen av stolene er også karbon, men som en driver du aldri se og skiller seg ut i en svart interiør, gjør de heller ikke. Resten av interiøret er pent, men det er ingenting overrasket. Skinn semsket kombinasjoner, rød søm og karbon trim frills vi ser med flere merker, så veldig spesifikke eller spesielt italienske Alfa kan ikke bli navngitt.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Infotainmentsystemet motstand, selv om ingen sjømerker, selv om skjermen når bilen er slått av virker ganske stor, fordi det er skjult bak en stor svart glassplate. Pros scoret navigasjonsprogramvaren fra TomTom virkelig bruke god trafikk. Negativer for noen ganger tungvint drift, for eksempel zoome inn og ut på at bare gjennom et eget menypunkt.

konklusjon
Den Giulia er en sann Alfa, fordi det er mye å klage på. Men det er også en bil som vekker begjær ennå igjen med alle sine feil. Jeg har ikke engang snakket om utseendet, ekte kjærlighet meg likevel mangler. Likevel er jeg nesten på hoderegning eller diesel Giulia med min kjørelengde er økonomisk praktisk enn en tørst gul S4. En ny Giulia Q er for langt noen broer med en startpris på 108K i år, er prisen også i tråd med M3, C63 og kollegaer.

Irriterende merkevare Alfa Romeo faktisk. I mange år å gå rote med MiTo to sylindere og økonomiske dieselmotorer og kommer nå med Giulia som er langt fra perfekt. Men hyggelig nok til å gjøre for å komme tilbake på den virtuelle listen. Film!