Først Italdesign zerouno levert 1,5 millioner

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Italdesign

Hvis eieren av det som en stor investering?

Italiensk Italdesign Automobili Speciali i år overrasket venn og fiende på Geneva Motor Show. Bilprodusenten presenterte zerouno. Et begrenset opplag superbil, basert på Lamborghini Huracán.

Det var ikke all varm luft var klart tidligere i år. Bilen annonserte selskapet at zerouno ble solgt. Det er bygget bare fem stykker av apparatet, men likevel. Det er fem personer som ønsket å betale 1,5 millioner euro for en ombygd Lambo.

Den første kopien er ute nå og levert til kunden. Mr. Steven LISMONT fra Belgia reiste til fabrikken av Italdesign i Torino for å få overlevert nøklene av administrerende direktør Jörg Astalosc. Det LISMONT den første kunden av zerouno er ingen tilfeldighet. For han var involvert i utviklingen av eksklusive superbil.

Vi oppdatere minne kort. Under panseret på den zerouno så er det velkjent 5.2 V10 fra Lamborghini Huracán / R8. Den super akselererer i 3,2 sekunder til 100 km / t og at topphastigheten er 330 km / t. Selv zerouno selges, automaker vurderer interessen for å komme opp med en roadster. Som i utgangspunktet var for sent for coupé, og dermed gir re sjanse til å vinne en zerouno.

Italdesign