Citroen Mehari E-post: retro strand tralle er 100% elektrisk

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Oppmerksomhet hippier og hipstere: Citroen Mehari er tilbake!

De Groen7 ivrige lesere vil ha lagt merke til. PSA inngått et partnerskap med Bolloré. Utviklet Blå Sommer ble bygget av selskapet og som selges vil være Citroën. Samtidig Citroën gjort oss en hyggelig konsept C4 Cactus var helt klart en referanse til den gamle Mehari. For de unge blant oss, det var en morsom plast lekebil basert på 2CV.

Det ser nå at Citroën blå sommer ikke kommer til å bygge uendret eller komme opp med en Mehari variant av C4. I stedet har de utseendet på den elektriske bilen utviklet av Bolloré har vært grundig. Vi ser en kjent familie ansikt, og ribbet på dørene som refererer til den gamle Mehari men alle ble sett på M-Cactus Concept.

Som den opprinnelige Mehari, dette er E-Mehari lite egnet for den daglige kjørelengde. Ikke bare betegner lukket selv med den modulære tak, likevel ikke meget skjermet, innbefattet området 30 kWh batteri er utilfredsstillende. I urbane områder får du 200 kilometer langt utover omtrent halvparten. En elektrisk motor med en maksimal effekt på 50 kW er bra for en toppfart på 110 kilometer i timen.

Dessverre, som ennå, E-Mehari bestemt bare for det franske markedet. Det virker for meg, hvis nok rimelig, en stor (er) alternativ til Renault Twizy.

OPPDATERING: I Frankrike tar Bolloré blå sommer en søt 17,700 euro eksklusive avgifter. Legg til at 79 euro per måned husleie med batteri. Eller Citroen bør redusere prisen på E-Mehari, eller E-Mehari er så vanskelig flopping som Citroën C-Zero ...

Bet du klikker?