Porsche ofre fortjeneste for elektriske modeller

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Porsche Mission E

Porsche, den mest veldedige bilprodusenten i verden.

Porsche er i dag cash cow av VAG-gruppen, til tross for relativt liten andel av bilene som selges, er de andre merkevare innen VAG i hard cash. Enten å 911'jes, Panamera sin Cayenne eller Macans, de går som varmt hvetebrød. Spesielt sistnevnte har gode salgstall for Porscher ble solgt rundt 80.000 eksemplarer på verdensbasis i 2015, noe som gjør det prikkene med Porsche mestselgende modell. Det sitter også godt med margin på Porscher, jeg sannsynligvis ikke trenger å forklare.

Vel, tar Porsche så gode og kan gis til å utvide utvalget. Et første hint før vi fikk i form av den vakre Mission E Concept. Denne fire-dørs er plassert under Panamera og kommer utelukkende av elektrisk drift. Utviklingen ikke halvhjertet takle, er det over 1000 nye arbeidsplasser og det er ca 1 milliard euro vil bli investert i prosjektet. Penger forventer å hente produsenten direkte, de ser det som en langsiktig investering.

"Vi har nå mange nye modeller i rørledningen, med tanke på fremtidig vekst", sier Porsche administrerende direktør Oliver Blume motsatt ANE ", men det må være klart at vi er veksten i fortjeneste som vi nå opplever ikke er i stand til å fortsette som . "En skjult resultatvarsel så, men hvis Mission E dermed kjører like bra som den ser ut, du vil ikke høre meg klage.