“Deltakelse Gasly til GP-Amerika usikker Honda”

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Pierre

Woei! vi tenkte karusellen ryttere har roet ned ganske mye etter bekreftelse på at Palmer tid på Renault er over, Mathews følger en ny vending.

Det hele var avhengig ganger i luften, men etter løpet i morges Jolyon Palmer F1 karriere kom til en midlertidig slutt. Vi skriver for å delta fordi du vet aldri i F1. Jolyon har så langt klart å skrape en fin budsjett dem sammen, og han var der i fremtiden lykkes, det er bare en annen kunne utvikle et team interessert i ham. Spørsmålet er om du fortsatt trenger å dimme etter to sesonger med en halv anstendig team.

Jolyon

Fordi en død en annen manns gift, kunngjøringen var gode nyheter for Carlos Sainz, som allerede kan bytte til Renault i forberedelse til neste år. Men fremfor Daniil Kvyat vil være fornøyd med utviklingen. Etter to seilaser har blitt servert, kan krigsherjede russiske vende tilbake til sitt sete i Toro Rosso. Treningen teamet Red Bull kunngjorde i går at fordi Gasly og Kvyat satt i sin bil på neste løp i Amerika i to uker. Denne muligheten kunne ha vært litt for tidlig!

Som kjent Toro Rosso i mellomtiden fortsatte å Honda i sjøen. Den japanske produsenten skal levere motorer til neste år på laget, men har nå til å bryte lovene i melken. Honda deltar også i den japanske Super Formula mesterskapet og tar det mot erkerival Toyota. Gasly, som i år har så langt konkurrert hele sesongen i klassen, er det beste håpet for Honda å Angles innenfor bestemte innenlands prestisjetunge mesterskapet. Dermed nå merket var at Toro Rosso insisterer på at Gasly ikke kjøre F1 løp i Amerika, men i stedet i aksjon i løpet av sesongen finalen av Super Formula -jawel- på Suzuka. Disse to hendelsene faller på samme helg og på lysets hastighet frem og tilbake reise ikke kan.

Gasly selv har antydet at han ville foretrekke F1 løp og vinne tittelen i super formelen ville slippe det. Men hva sjåføren ønsker er innenfor Red Bull familien har nok ganske mye det siste (med mindre du allerede har bevist at du er veldig bra). Så det vil nok komme frem dynamikken mellom Red Bull og Honda hva som er avgjort i denne saken.

Hvis Gasly ikke komme i F1 i Amerika oppstår, selvfølgelig, følgende interessant situasjon, nemlig en gratis F1 sete for et løp. Imens de villeste rykter går rundt om som kan fylle ut. Flere Honda protesjé som Takuma Sato og Alexander Rossi eksempel kan være et alternativ. Bedre, men mindre åpenbare alternativer Leclerc og Giovinazzi. Dette er ungdommer med litt erfaring i dagens F1 biler, men hvis Toro Rosso vil bruke sin team for å hjelpe Ferrari junior er spørsmålet. Til slutt er det det andre alternativet: Palmer. Det kan ikke skje at Jolyon sitte i bilen og kjøre Kvyat til ørene?

Bilde Credit-: Geinponem via Imgur