Officielle: Citroen C3 Aircross

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Efterfølgeren til Citroen C3 Picasso.

Der var allerede en C3 Aircross (alias C3 til skovbrugere), men der kom kun i Brasilien. Så så vi tidligere på året, C-Aircross Koncept og nu er der en ny generation, som vi også kan 'nyde'. Endnu mere, vil dette erstatte C3 C3 Aircross Picasso.

C3 Aircross er et kompakt, SUV, ligesom mange og anbragt under det velkendte C4 Cactus. At C4 Cactus er et hit, så Lemon forbliver overbrusning med plast / gummi detaljer. Sammenlignet med Cactus er den side af C3 Aircross forblev relativt 'rene', men der er masser af plastik kanter tilstedeværende til at udvikle en allergi. Søjlerne på bagsiden finder jeg eller gjort nar igen, kan dette være mere behageligt på vejen .. Øh, storbyjunglen! Farverne på rammer, hjulkapsler, tagbagagebærere og spejl er naturligvis alle være personlig. I alt er der 90 farvekombinationer til rådighed, der appellerer til den personlighed og smag af kunden.

Som vi ved, Opel overtaget af PSA. Dette C3 Aircross derfor også kommer med en Opel badge, kaldet Opel Crossland-X. Skal jeg vælge, jeg vil gå til denne Citroën!

Motoren sortiment omfatter en 130 hk 1.2 Pure Tech. Slippet er en 82 hk Pure Tech (tre-cylinder). Diesel kan køre med 100 eller 120 hk 1.6 BlueHDi (manuel gearkasse). Hollandske priser og tilgængelighed (november) vil blive annonceret snart.

UPDATE: Vi har levende billeder!