Hvad gør sådan et crash test dukke?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Crash test er en vigtig del i udviklingen af ​​biler, men personligt tror jeg det princip, at der kan opnås noget forældede højst 5 stjerner. Mange modeller nu få fem-stjernet, mens du ikke kan fortælle mig, at al den maksimale score er lige så sikker. Resultatet ville være bedst for mig være en smule mere nuanceret.

Mærker kan være i stand til at vælge mere fokuseret derefter differentiere bedre på sikkerhedsaspektet og forbrugere. Desuden er testene udføres altid med en hastighed på 64 km / t, mens det er interessant at vide, hvad der er tilbage ved en højere hastighed, du.

De crashtest udføres i årevis med Crash Test Dummies. Disse "dukker" bliver mere sofistikerede med henblik på at opnå et mere retvisende billede af, hvad der sker med kroppen i tilfælde af en kollision.

En bil producent som GM eksempel bruger 200 forskellige typer af kollisionstestdukker. Disse kommer i alle former og størrelser og omfatter sensorer 70 til 80 pladser til at registrere virkningen af ​​et nedbrud. Sensorerne måler hvert 10000:e sekund, tilstanden af ​​dukkens. Strømmen af ​​data behandles af en kraftig computer-system til nyttig information.

Billige er sådan botspop ikke, fordi prisen per enhed kan være op til $ 500.000, omregnet 380.000 euro, så gyldent. Men de vil ikke blive skubbet så hurtigt af personale tilbage, fordi en sådan dummy markedsplads ikke vil sælge hurtigt til en god pris. Så kan du hente flere pladser til chefen, fordi der er meget bedre handel. (Via: egmcartech)