Intern denne tilbagekaldelse påvirker Peugeot 108, C1, Aygo [opdateret]

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mini trio ramt af suspension problemer

Alle tidligere producerede biler af den såkaldte mini-trio (Peugeot 108, Citroen C1, Toyota Aygo) er stadig før deres udlevering til garagen. På grund af et problem med de forreste ophængsarme de kan ingen måde blive udleveret. Produktionen afbrydes.

Den pågældende bil opfylder wishbone før overholder muligvis ikke de specifikationer, som kan have en negativ effekt på håndteringen af ​​bilen. Af alle de køretøjer, der allerede er produceret og afsat til de forskellige lande, der sælger / forhandlere / distributører bør udskiftes Wishbones dem, før de leveres til kunden.

Tilbagekaldelsen, der ifølge interne Peugeot dokumenter i vores besiddelse, kommer på et meget akavet øjeblik; lige før kunden lanceringen af ​​volumen modeller (senere i denne måned) begynder. Produktionen af ​​biler på fabrikken i Kolin, Tjekkiet, er blevet lukket ned indtil videre, som under alle omstændigheder vil føre til forsinkelser.

Vi vil gerne sige, så ikke insistere for meget på en prøvetur ved lanceringen, men selvfølgelig er problemet der fanget. Forhandlerne nødt til at bruge den strenge betingelse modtog kun demonstrationsvogne for testkørsler, når udskiftning opstod. Ud over bærearmene er samtidig justering sæde og fugt i den bageste optrappet som et vigtigt spørgsmål, men der er ikke yderligere diskuteret i litteraturen.

Vi kaldte de tre importører at indgive en kommentar på en hvilken som helst af en vind gik ud for kunderne. Citroën er at foretage undersøgelser, og Toyota vil stadig kontakte os. Peugeot var tilgængelig for en kommentar.

UPDATE 20-06, 08:30, Svar Toyota: AYGO vil ankomme til forhandlere i begyndelsen af ​​juli.
- Produktionen på fabrikken er ikke stoppet.
- Starten af ​​leverancen ikke forsinkes.
- Alle Toyota AYGO kontrolleres og om nødvendigt med de rigtige komponenter før levering justeret vil ske til vores kunder.

UPDATE 20-06, 08:40, reaktion Citroën: 1. C1 produktion blev faktisk involveret i nogle modeller af afvigelser. Disse biler er udstyret med reservedele, og først derefter leveres til kunderne. Det understreges, at de biler, som kunderne modtager tiptop i orden. Citroen også afviser, at produktionen stoppede i Tjekkiet, det kører "på fuld damp," siger Citroën Holland. Leveringen til kunderne ikke forsinkes.

UPDATE 23-06, 11:20, Peugeot reaktion: den første produktion af Peugeot 108 nogle anomalier er faktisk findes i slutningen af ​​maj og nu rettet dette. Produktionen er ikke stoppet, og også kører i øjeblikket på fuld styrke. Forsyninger kunder spore.