Tyrkisk garage sætter racistisk glimrende i hjørnet

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tyrkisk garage sætter racistisk glimrende i hjørnet

Forbered dig på et smil.

Hvem bilerne udbydes online skal være hård. Traders gøre absurd lave bud, bøller, der i en "prøvetur" pludselig med gode kørsler off og racister, der, på trods af en tvivlsom IQ stille Send en e-mail med fornærmende spørgsmål: alt er muligt.

Forhandler V-Max Almelo fik Facebook (medium for den intellektuelle elite i landet), om BMW 335 Coupe (klassisk køreprøve), som havde dem til salg er "Ex auto beslutningstagere". Er V-Max, Erkan Akbas, selv af tyrkisk oprindelse, men han reagerede på den eneste måde ved at forklare i klassiske sprog, hvordan gaflen i stilken. Se nedenfor:

Godt gået!

Akbas I et interview med AD, at han er fordelen i ti år arbejdet for at skabe en smuk og ærlig virksomhed. Med ham således været "en gammel kvinde", og ingen andre slogans, for hvor troværdig du vil komme på tværs, hvis du inkluderer en BMW som denne flytning? Den mailert har nu faktisk har undskyldt. Akbas yderligere forklaret, at han havde udpeget den tidligere ejer er bøsse, fordi det er i øjeblikket et varmt emne, for dem, der undrede sig.

Tak for alle de tips!