BPM på importerede biler lidt lavere

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mange mennesker var der for et stykke tid tilbage i Holland for at importere en bil fra udlandet, kan være meget interessant. Tidligere på året skrev vi, at forhandlerne også importere flere og flere biler.

Når du importerer en bil skal -Afhængig på bouwjaar- stadig (rest) BPM betales og mængden heraf har længe været et punkt i diskussionen. Sidste år Højesteret bestemt alt, for at beregne BPM ikke salgsprisen, men købsprisen bør være centrale og der sparer køberen snart hundrede euro.

Retten i Arnhem har nu fastslået, at skattemyndighederne skulle gøre det muligt for beregningen af ​​BPM mislykkes så gavnligt som muligt for forbrugerne. Ifølge Fonden BPM krav Holland forbrugere, forhandlere og importører vil gennemsnitligt omkring 500 euro billigere per bil.

Årsagen til sagen var, at bilforhandlere troede, de var ude for dyrt, fordi skattemyndighederne til at bestemme købsprisen kun tilladt deres egen bil Telex. Dette mens systemet for bilindustrien selv, Xray, ofte til en lavere værdi for den samme bil. Retten finder, at skattemyndighederne ikke kan nægte Xray.

Årligt efter BPM krav importeret omkring 100.000 biler. En simpel beregning viser, at så dette er omkring 50 millioner euro BPM. Som finansministeren vil ikke være glad. Efter alt, ved vi, at de grønne og super-effektive BPM-fri biler er alt for vellykket, efterlader langt færre euro flow i kasser. Administrationen er stadig i klage over afgørelsen. (Via: telegraf, foto kredit: airliners.net)

UPDATE 17-09-2010: Finanzamt vil ikke appellere afgørelsen.