En scene i Die Hard 5 til 132 biler tog livet

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

RIP 996.

Lidt Die Hard film advarer øjenskader er ikke naturligt. Intetanende trafikanter for vejtrafik aflytning tilsyneladende umulige manøvrer er John McClane er skrevet på kroppen. For nylig kører den nyeste Die Hard (A Good Day to Die Hard) i BIOS, og der synes at overgå alt.

Mercedes proppet med film indeholder en scene, hvor 132 biler blev fjernet og en anden 518 beskadigede quadricykler. Ja, tanken-lignende oprettelsen af ​​Dartz besidder betydelig hus, samt Bruce Willis i sin G-klasse.

Direktør John Moore, taler til USA Today, forklarer:

"Der var 132 (biler) Det kunne aldrig blive brugt igen. En anden 518 krævede en masse arbejde. Og sgu lige der var nogle gode biler der. Det er det sjove ved det. Die Hard Med det handler om, hvordan dristige handlingen er. Så du er nødt til at køre over en Lamborghini. En egentlig en. Og ja det gør ondt mig. Jeg er en bil fanatiker. "

Lamborghini hater Moore anslår skaderne forfølgelse på $ 11 millioner (€ mio 08:26) og bekender med beklagelse, at der er et par af G63 AMG døde. Heldigvis fik han at fri Mercedes. Samt en klasse-C, klasse-E, klasse-GL, og en Maybach 57, foruden nogle erhvervskøretøjer.

Et klip af jagten scene er på Autojunk men indeholder spoilere, som vi engang off downforce-styrke attributter mål.

Die Hard 5 - chase scene