En smag: Alfa Montreal er til salg i Storbritannien

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

En lejlighed, du ikke kan se hver dag, der går.

Louvres forlygter, en NACA kanal (Hej Ferrari F40) centralt på hætten, et svar tunet racing motor under kølerhjelmen, som kan kun være én bil: Alfa Montreal. Det har været næsten 40 år siden denne skønhed blev præsenteret for offentligheden og efter vores mening, er designet stadig ikke mistet sin charme. Tværtimod. 2,6-liters V8 er et derivat af energikilden fra Alfa Tipo 33 Stradale og blev reduceret til lejligheden til 200 hk.

Disse Montreal 1972 har el-ruder, alu Campagnolo s og et horn med opbevaring position. Desuden er denne førsteklasses bil udstyret med aircondition, herunder en varm sommerdag er ingen undskyldning for ham at forlade sikkert i garagen. Træneren blev malet sidste år, men er ellers helt originale ydre. At dømme ud fra de billeder er også fortsat interiøret er at få en ring.

Selvfølgelig skal du ikke lægge alt det skønhed for et æble og et æg på din indkørsel. Denne ene har gået lidt over 82.000 km og kan tages hjem for 89 950 euro. Men hey, det er en Alfa Montreal.