Til salg: beruset-første Porsche 356 på markedspladsen

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Nøgle citat fra annoncen: "ikke for purister"

Denne Porsche 356 B rullet i 1960 bandet tog sin første ejer i Holland. Entusiaster taler om en T5-model. Dette har mindre forreste og bageste vinduer og en enkelt luftkanal til emhætten med hensyn til de større vinduer og dobbelte lufthuller i den efterfølgende T6. Så selv om vi har at gøre med en original hollandsk bil, er det bestemt ikke originale hollandske bil. Du ved hvad jeg mener.

Hele kroppen er indhyllet i et lag af rust, forsynet med mat klar coating for at undgå huller i fælder. Interiøret har fået fjernet alle luksusforbrug. Et rat, to kopper, en poker, tre pedaler og så mange tællere, at alt hvad du har brug for. I øvrigt, bilen under dens konvertering / restaurering med en ny bund, så du vil ikke finde rust.

Blandt de rustne motordækslet er en 1835cc fire-cylindret bokser twin Webers huder, som vil levere den oprindelige tilstand og de anvendte dele mellem 90 og 120 hk. Nu overvejer en 356 B som standard kun 934 kg (egenvægt), men dette eksemplar vil blive sikret der er en masse lavere ned.

Porsche solgt for at finansiere studiet af sælgeren (!) Og har at bringe omkring 50.000 euro. Det er en 356 skarpe, men vi har også en meget 'speciel' en. Vil du dig selv her eller køre for at se, om du foretrækker foretrækker en 356, som er i noget mere oprindelige tilstand? Det er, hvad jeg i øvrigt nævne, at der sjældent flotte prøver til denne type projekt, men bilerne er ofte i temmelig beklagelig og ufuldstændig tilstand.