Recep Tayyip Erdogan ønsker fullt tyrkisk bil i 2021

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Anadol

Vi er allerede nysgjerrig på kvaliteten på hornet.

Nylig ga vi en oversikt over hvilke biler i hvilke land er populære. Ikke overraskende at vi ser i mange en nasjon som er lokalt laget produkter gjør det bra. Se, woolly sokker som gjør at deres quinoa med fly marsjere opp fra de stadig jomfruelige fjellene i Peru kan fortsatt lære.

Uansett, bilen er en følelsesmessig produkt som er ideell for følelser, der patriotisme er en av dem. Sistnevnte fenomen er også Recep Tayyip Erdogan ikke overraskende. Den jernhånd med frenemy av Fethullah Gülen regler nasjonen Bosporos og en stolt kalkun i bakhodet at meeblaast en god tone på den internasjonale politiske dagsorden.

Hva passer perfekt med en slik ambisjon er en privat bil (merke). For tiden bygges eller biler i Tyrkia, men bare for andre merker. Tidligere var det Anadol. De foretatt, er sports STC-16 (avbildet ovenfor), som kan beskrives som et Anadol på anadrol. I dag drives imidlertid bare Fords av bandet Anadol.

Recep ønsker å endre det, og mener å ha funnet den rette oppskriften. Et joint venture mellom Anadolu Group, BMC, Kiraca Holding, Turkcell og Zorlu Holding å demme en full tyrkisk produksjon bil i 2021. I 2019, skal vises en prototype, skriver nyhetsbyrået Anadolu.

Å investere i en privat bil industrien er ellers ikke en helt ny idé. Flere sterke ledere har funnet ut det samme plan i det siste, som Vlad, blant andre. PUIK Recep idé, eller har du ikke sitte?

Takk alle sammen for tips!